BlackBerry Work – Biztonságos mobil üzleti megoldás

A mobil munkaerő produktívabbá tétele, miközben a vállalat adatait biztonságban tartja – az eszköztől függetlenül. A BlackBerry® Work (korábbi nevén Good Work), amely a BlackBerry® Dynamics platformra épül, a legjobb módja a vállalkozás mobilizálásának, méghozzá olyan egyéb képességekkel, amelyek egyébként nem szerepelnek a natív e-mailben, naptárban és névjegyekben. Kommunikáljon gyorsabban, működjön együtt hatékonyabban, és gyorsítsa fel a döntéshozatal ütemét.

Elsőosztályú email-kezelés a maximális termelékenységért

Férjen hozzá biztonságosan üzleti e-mailjeihez. Tekintse meg, szerkessze és küldje el mellékleteit. Kapjon személyre szabott értesítéseket, kezelje és tárolja e-mailjeit intelligens mappákban stb. Amit az asztali gépen el tudott végezni, tegye most ugyanazt mobileszközeiről is.

Személyes és megosztott naptárak kezelése

Ruházza fel naptárát üzleti képességekkel. Kezelheti és ütemezheti az értekezleteket, ellenőrizheti a rendelkezésre állást, csatolhatja a meghívókat, és gyorsan csatlakozhat konferenciahívásokhoz és webkonferenciákhoz. A megosztott naptárak kezelése is biztosított a személyes naptárak mellett. Koordinálja hatékonyan a napját, hogy ne maradjon le fontos üzleti megbeszélésekről és ne késsen el sehonnan.

Dokumentum-elérés és szerkesztés

Nyissa meg dokumentumait natív Office Web Apps, Sharepoint vagy más népszerű felhő-tárolási lehetőségek közül, az alkalmazáson belül. Lehetséges a dokumentumok megtekintése, szerkesztése és konvertálása PDF formátumba: közvetlenül a készülékről. A teljes körű “asztali gép”-élmény a mobileszközökön: soha nem kell visszatérnie irodájába a kritikus üzleti dokumentumok kezeléséhez. Azonnal reagáljon és fejezze be pl. egy dokumentum elbírálását néhány érintéssel, legyen bárhol.

Gyors, zökkenőmentes navigáció az üzleti alkalmazások között

Gyorsan és egyszerűen váltson az e-mail, a naptár, a névjegyek és más üzleti alkalmazások között a BlackBerry Launcher használatával. Minden elérhető egyetlen érintéssel, anélkül, hogy az összes telepített alkalmazás között kellene keresgélnie. Gyorsabban és hatékonyabban végezheti munkáját.