Blackberry Workspaces – A vezető biztonságos vállalati fájlmegosztó megoldás

BlackBerry® Workspaces lehetővé teszi a biztonságos együttműködést, a fejlett vállalati fájlmegosztással és mobilitási megoldással kapcsolatos összes funkciót. Hozzon létre együttműködő munkaterületeket, ossza meg a fájlokat a szervezeten belül és azon kívül, férjen hozzá a fájlokhoz bármely eszközről, és győződjön meg róla, hogy a fájl legújabb verziója mindig szinkronizálva van és elérhető az összes eszközén.

Amiben a Workspaces különbözik a többi megoldástól, az a fájlszintű biztonság. A 256 bites fájl-titkosítás és a hozzáférési beállítások biztosítják, hogy csak az arra jogosult felhasználók férjenek hozzá a fájlokhoz – akkor is, ha azok elhagyták a vállalati hálózatot. A Workspaces a Digital Rights Management (DRM) védelmet is beilleszti a fájlokba, mellyel beállíthatja, hogy a felhasználók menthetik, szerkeszthetik, másolhatják, vagy nyomtathatják-e a fájlokat.

A BlackBerry Workspaces a legbiztonságosabb fájlszinkronizáló és megosztó megoldást nyújtja a végfelhasználói titkosítás révén és megvalósítja az egyedi DRM kezelést, a részletes tevékenységkövetést a legkorszerűbb hitelesítési és felhasználó-kezelési technológiákkal való integrációt. Ez az egyetlen olyan fájlszinkronizáló és megosztó megoldás, amely képes titkosítani és kezelni a DRM-védelmet mobileszközökön is, amikor a felhasználók a szinkronizált dokumentumokat megtekintik, szerkesztik vagy kommentálják.