BlackBerry UEM – Egyesített és biztonságos végpont-menedzsment

Irányítsa és kezelje az összes végpontot egyetlen konzolról a BlackBerry UEM segítségével. A hagyományos MDP-, MAM- és MCM-funkciók mobil- és hagyományos eszközökhöz (pl. Windows és Mac) való közelítésével a BlackBerry UEM segíthet az ügyintézés egyszerűsítésében és a komplexitás csökkentésében.

A BlackBerry® Unified Endpoint Manager (BlackBerry® UEM) teljes körű egységes végpontkezelési és irányítási szabályokat biztosít a különböző és egyre növekvő eszköz- és alkalmazásflotta számára. A BlackBerry® Enterprise Mobility Suite része lehetővé teszi, hogy biztonságosan kezelje a kulcsfontosságú platformokon működő eszközöket, és támogassa az összes eszköz tulajdoni modelljét, bővítve a hozzáférést a legjobb minőségű és termelékenységű alkalmazásokhoz, valamint biztonságos mobilalkalmazás-fejlesztést és alkalmazáskonténer-kezelést biztosít.

A BlackBerry UEM egyetlen, integrált áttekintést nyújt a felhasználókról, eszközökről, alkalmazásokról és policy-beállításokról, valamint sokféle platformon működik:
A BlackBerry UEM egyszerűvé és intuitívabbá teszi a felhasználók számára, hogy biztonságosan hozzáférjenek az általuk szükséges információkhoz, az általuk kedvelt eszközökhöz és alkalmazásokhoz, anélkül, hogy veszélyeztetnék az üzleti adatokat. Biztosítja az üzleti adatok és az alkalmazottak személyes információinak a titkosítását és konténeres elkülönítését.
A BlackBerry UEM csökkenti a komplexitást, optimalizálja az összegyűjtött erőforrásokat, biztosítja a maximális rendelkezésre állást és segít a legalacsonyabb teljes költség (TCO) elérésében.