BlackBerry Enterprise Mobility Suite – mobilizálja üzletét egyszerűen és biztonságosan

Védje üzleti adatait és növelje termelékenységét egy teljes Enterprise Mobility Management (EMM) megoldással. A BlackBerry a világ legbiztonságosabb, átfogó mobil megoldását kínálja, támogatva az iOS, Android ™, Windows® 10, Mac OS®X és BlackBerry® eszközöket. A támogatott BlackBerry okostelefonok magukban foglalják mind az Android OS, mind a BlackBerry® 10 által működtetett okostelefonokat.

MDM (Mobile Device Management)  – Mobileszköz-kezelés

A teljes mobil flotta: telefonok, táblagépek és számítógépek kezelése teljes körű, több platformon működő és rendkívül biztonságos mobileszköz-kezelő (MDM) megoldással.

MAM (Mobile Application Management) – Mobilalkalmazás-kezelés

Használja mobileszközeit kritikus alkalmazásokhoz, munkafolyamatokhoz és üzleti folyamatokhoz, ideértve a Microsoft®-alkalmazásokat is. A BlackBerry Enterprise Mobility Suite üzleti osztályú termelékenység-fokozó és együttműködési alkalmazásokat tartalmaz, valamint elég rugalmas ahhoz, hogy támogassa a harmadik féltől származó illetve egyedi fejlesztésű alkalmazásokat is.

MCM (Mobile Content Management) – Mobiltartalom-kezelés

A vállalati fájlok elérése SharePoint-ból, OneDrive-ról, Box-ból problémás lehet: mindegyiknek natív dokumentumszerkesztési lehetőségei vannak. A BlackBerry® Workspaces segítségével ez nem probléma: akár védett fájlokat is használhat a tűzfalon kívül a fájlszintű biztonság (DRM) használatával és a biztonságos  “vállalati fájlszinkronizálás és megosztás” (Enterprise File Synchronization and Sharing – EFSS) megoldás segítségével.

IAM (Identity & Access Management) – Személyazonosság és hozzáférés-kezelés

Egyszerűsítse a szolgáltatásokhoz való hozzáférést és jogosultságot, beleértve a mobil, belső és SaaS alkalmazásokat. A fejlett hitelesítési technológiák felhasználóbarát környezetet és csökkentett működési költségeket biztosítanak.